Veren sitomat (Sookie Stackhouse #8) - Charlaine Harris5

Kirja-arvio :: Veren sitomat

Kirjoittanut Vanamo

Minusta tämä kirja tuntui väliosalta, jossa käytiin läpi tapahtumia, joiden täytyi tapahtua ja aseteltiin pelinappuloita uusiin paikkoihin odottamaan. Kirjassa ei ollut kovin yhtenäistä omaa juonikuviota, vaan se oli enemmänkin kokoelma irrallisia tapahtumia. Sinällään aivan yhtä viihdyttävä kuin edellinenkin osa, mutta kokonaisuuteen olisi kuitenkin voinut panostaa enemmän.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Veren sitomat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Johanna Vainikainen-Uusitalo. Sidottu.

Hurrikaani Katrinan aiheuttamien tuhojen ja vampyyrien huippukokouksessa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Sookie on pyörällä päästään. Hän toivoisi elämän palaavan normaaliksi, mutta yliluonnollisessa maailmassa kuhisee. Ihmissusien lauman vihanpito johtaa naisten ja lasten murhiin, ja vampyyrit saavat vieraita, jotka yrittävät ottaa haltuunsa heikentyneen valtakunnan. Kaiken lisäksi Sookien ihmistiikeripoikaystävä Quinn on ollut kateissa räjähdyksestä asti.

Koska Sookie on lauman ystävä ja hänellä on veriside Eric Northmaniin, paikallisen vampyyriyhteisön johtajaan, on selvää, että levottomuudet koskettavat myös hänen elämäänsä. Kun kamppailut viimein laantuvat ja kylmä veri lakkaa virtaamasta, hänen maailmansa on peruuttamattomasti toinen.

\"Herkullisen pirullinen ja yhä railakkaampi sarja.\" – Dallas Morning News