Kirja-arvio: Keplo Leutokalma

Kirjoittanut Subbe93 - 4.5

Veljeni luki tätä yhtenä kesänä ja tuli innoissaan selittämään jostain hauskasta kohdasta jotakin. Myöhemmin katselin kirjan kantta, joka ei todellakaan tuntunut kovinkaan houkuttelevalta, ajattelin, että kyseessä on jokin kauhu -juttu, mutta kun veljeni oli sarjaa lukenut ja pitänyt siitä kovasti (ja uskokaa, veljeni ei todellakaan lue, ja jos, niin se ei yleensä pysy kauaa hänen käsissään, kun hän kyllästyy), niin päätin selvittää, mikä siinä kiehtoi. Jos veljeni piti siitä, niin sen piti olla hyvä. Mielestäni kirjan ulkonäkö pettää ja pahasti! Kirja oli kiinnostava ja sen lisäksi hulvattoman hauska, kuten jatko-osansakin. Lyhyesti sanottuna, tälle sarjalle ei voi olla nauramatta! Eli jos vaan kaipaa fantasiaa, toimintaseikkailua ja huumoria, niin tässä sitä on!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Keplo Leutokalma

Derek Landy Julkaistu: lokakuu 4, 2007
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Helene Bützow. Sidottu, kansipaperi.

Mythopoeic-palkintoehdokas 2008 (lastenkirjat).

Vauhdikas irlantilainen fantasia luunrankoetsivä Keplo Leutokalmasta

Asianajaja Fedgewick oli lyhyt mies, jonka mittasuhteet ja ulkomuoto toivat mieleen hikisen keilapallon. Hän tapaili hymyä. ”Yksi henkilö puuttuu vielä”, hän sanoi, ja Fergusin silmät pullistuivat.

”Kuka?” Fergus halusi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kasvottomat (Keplo Leutokalma, #3)Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset, #1)Demoninoita (Korppikartanon salat, #2)Pimeitä aikoja (Keplo Leutokalma, #4)Leikkiä tulella (Keplo Leutokalma, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 52 vierailijaa
Eija, Lyyskis
Uusin jäsen: Soile Kylmälahti
Jäseniä yhteensä: 9447