Langennut enkeli (Langennut enkeli #1) - Becca Fitzpatrick6

Kirja-arvio :: Langennut enkeli

Kirjoittanut satunnainen

Kirja oli keskinkertainen. Juoni meni eteenpäin niin nopeasti, että kun kirjan aloitti, niin se olikin yllättäen loppu. Jäi vähän sellainen fiilis, että: ''Ai häh? Mitenkäs tässä nyt oikein näin kävikään?'' Ajattelin kyllä lukea jatko-osiakin, mutta ne ovat nyt kyllä vähän jääneet. Kirja kannattaa lukea, jos haluaa jonkin -ei kamalan pitkää eikä kamalan vakavaa- tyyppisen teoksen. En hauku, mutta en kehukaan. Neutraali kirja.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Langennut enkeli

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? Ja kuinka hän on saanut syvät hiilenmustat arvet selkäänsä? Poika tuntuu olevan kaikkialla missä Norakin, lukevan tämän ajatuksia ja tietävän hänestä jopa ystäviä enemmän. Rakastuminen ei ole koskaan ollut näin enkelimäisen ihanaa – ja äkkiä myös tappavan vaarallista.

”Osa minusta halusi juosta hänen luotaan kirkuen: Tulipalo! Huimapäisempi puoli tunsi houkutusta katsoa, kuinka lähelle pääsisin leimahtamatta liekkeihin.”

Patchin ilmaantumiseen kytkeytyy sarja selittämättömiä ja pelottavia tapahtumia, jotka saavat Noran epäluuloiseksi. Voiko Patchiin turvautua vai pitäisikö juuri häntä varoa? Noran etsiessä vastauksia hän törmää totuuteen, joka on kaikkea muuta kuin yksiselitteinen. Hän huomaa olevansa osa kostonhimosta, uhrimurhista, lankeemuksista ja kielletystä rakkaudesta koostuvaa vyyhteä. Käynnissä on ikiaikainen taistelu, joka käydään kuolemattomien ja langenneiden sielujen kesken…