Kirja oli alussa hyvä. Juoni eteni selkeästi ja asioista pysyi perillä. Tosin lohikäärmetehtaan lapsityöntekijöiden nimet olivat niin samankaltaisia, että niistä ei pysynyt perillä. Kirjan keskivaiheilla juoni muuttui sekavaksi. En tiennyt, olivatko tapahtumat unta vai ei. Aika ja paikka hyppelivät koko ajan ja henkilöt vaihtuivat. Kirjan loppua lähestyessä sai koko ajan miettiä, että mitä oikeastaan tapahtuu. Myöskään kirjan nimi ei mielestäni oikeastaan mitenkään liity koko kijaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rautalohikäärmeen tytär

Michael Swanwick Julkaistu: elokuu 2003
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Hannu Tervaharju. Erisnimien suomennos: Liken työryhmä yhdessä Turun Science Fiction Seura ry:n kanssa (Iida Simes ja Simo Suntila). Kansi: Eliza Karmasalo. Nidottu.

Arthur C. Clarke -palkintoehdokas 1994, World Fantasy -palkintoehdokas 1994, toinen sija Locus-palkintoäänestyksessä (fantasiakirjat) 1994.

”Mukaansatempaava, nerokas ja suureellinen kertomus.” – Washington Post Book ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Suomea lohikäärmeille (Suomea lohikäärmeille, #1)JäälohikäärmeJadevaltaistuin (Temeraire, #2)Lohikäärmetanssi 2 (Tulen ja jään laulu, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
Skie
Uusin jäsen: Marjut Järvinen
Jäseniä yhteensä: 9326