Artemis on suorastaan ärsyttävän viekas ja fiksu! Ei tätäkään kirjaa pysty montaa päivää lukea, sillä juoni kulkee niin hyvää tahtia, vaikka tässä kirjassa oli joitakin hieman tylsiä kohtia, mutta vain vähän. Butler on ihana hahmo ja hänen ajatuksiian on hauska lukea. Miltäköhän tuntuisi olla 13 ja puoli vuotiaan lapsineron henkivartija, lapsineron, joka on joutunut tekemisiin keijujen ja rikollisuuden kanssa? Foaly on myös yksi lemppari hahmoistani. Rakastan hänen sarkastista huumoriaan (ettei hän vain muistuttaisi minua?). Mielestäni oli todella kiinnostavaa lukea keijuista ja heidän huipputekniikastaan ja asioiden kulusta Turvassa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Artemis Fowl: Ikuisuuskoodi

Eoin Colfer Julkaistu: 2003
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Päällyksen kuva: Tony Fleetwood. Sidottu, kansipaperi.

”KEIJUILLE EI POTTUILLA.”

Artemis on saanut käsiinsä keijujen huimaa tekniikkaa ja rakentanut sen avulla hämmästyttävän supertietokoneen. Se on niin ihmisille kuin keijuille vaarallinen pirunnyrkki, ja Artemis tarjoutuu pitämään vekottimensa hetken aikaa pois markkinoilta, jos vain hinnasta sovitaan. Pian nuori rikollisnero ja henkivartija Butler ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Artemis Fowl: Aikaparadoksi (Artemis Fowl, #6)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)Artemis Fowl (Artemis Fowl, #1)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta (Artemis Fowl, #5)
Paikalla 28 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384