En voi uskoa, että tämä on viimeinen Artemis Fowl! Todella jännittävä ja monipuolinen juoni, jonka vuoksi luin kirjan todella nopeasti. Colfer osasi todellakin keksiä todella hyvän lopetus osan Fowl-sarjalle. Kirjasta ei keksi muuta sanottavaa kuin NEROKAS ja MAHTAVA. En olisi millään hallunut sarjan loppuvan. Lopussa pääsi hieman kyyneliä ja kirjan viimeisen lauseen luettuani tuli pari kyyneltä ja sitten tuli tyhjä olo: Artemis Fowl-sarja on ohi. OHI!!! Tämä sarja oli todella hyvä ja hauska lukukokemus. Sarja kuuluu ehdottoman mahdottoman ehdottomasti suosikkeihini. Jos minulla on joskus lapsia, varmistan, että hekin edes yrittävät lukea tätä sarjaa. Minulle tuli haikea ja surullinen olo kirjoittaessani tätä arvostelua, sillä se muistuttaa minua siitä, että Artemiksen seikkailuja ei enää tule.... -Artemis Fowl-sarjan rakastaja ikuisesti.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Artemis Fowl: Viimeinen vartija

Eoin Colfer Julkaistu: lokakuu 8, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu, kansipaperi.

TÄHÄNKÖ KAIKKI PÄÄTTYY?

Kohtalon täyttymys on käsillä. Hetkellä millä hyvänsä.

Mikään ei tunnu säikyttävän Artemista, nuorta rikollisneroa. Keijumaailmassa on kuitenkin eräs, joka on jo ennenkin saanut hänet tolaltaan: ilkeä tonttunainen Opal Koboi. Tällä kertaa Artemiksen perivihollinen on onnistunut herättämään kuolleista Fowlin sukutiluksille haudatut ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Artemis Fowl: Ikuisuuskoodi (Artemis Fowl, #3)Artemis Fowl (Artemis Fowl, #1)Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta (Artemis Fowl, #5)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445