Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ihastuttavan sarjan päätösosa. Aivan fantastinen. Pääosissa taas Moira ja ?Cian? Enpä olisi uskonut mutta muita ei ollutkaan enää jäljellä. Ensimmäisessä osassa tuntui siltä että Moira pelkäsi ja halveksui Ciania sen takia mikä hän oli. Ehkä niin oli tarkoitettu. Lilith joukkoineen on aiheuttanut piirille suurta tuhoa ja murhetta mutta kaiken sen keskellä he löytävät itsensä, toisensa ja jopa rakkauden. Moiran ja Cian ovat olleet lempihahmoni koko Kirjasarjassa. En tiedä syytä. Ehkä sen takia että pidän itse Cianin kaltaisista pojista ja olen itse Moiran kaltainen. :) Täynnä huumoria, rakkautta ja intohimoa. Lopetuskin oli ihana ja Cianin viesti sai kyyneleet silmiin. Aluksi en tajunnut sitä että miksi joku vanha ukko kertoo tätä tarinaa. eikä ollut mitään hajua miten se tähän kirjasarjaan liittyi. No lopussa sen sain selville ja täytyy sanoa että taitavasti Roberts sen sinne mukaan sai. Että joku oikeasti kertoisi tätä tarinaa eikä vain käytettäisi sitä ainaista kulutettua ettäse tapahtuu juuri nyt ja että joku vain kertoo siitä tai sitten joku lukee sen päiväkirjasta. Jos nyt tajusitte. Ihana päätös Ihanalle kirjasarjalle.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Hiljaisuuden laakso

Nora Roberts Julkaistu: toukokuu 28, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: aikamatkustus, noidat, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Anna Salo. Sidottu, kansipaperi.

Fantasiatrilogian jännittävä päätösosa

Huoli tulevaisuudesta leijuu raskaana Geallin maan yllä. Jumalatar Morriganin käskystä kuuden soturin piiri kokoaa joukkoja taisteluun vampyyrikuningatar Lilithin verenhimoista armeijaa vastaan, mutta tilanne tuntuu toivottomalta. Glenna-noita ja Hoyt-velho yrittävät murtaa mustan Midirin voiman taikakeinoin sillä aikaa kun ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Selviytyjät (Intertwined, #2)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Morriganin risti (Kuuden piiri, #1)Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Jumalten tanssi (Kuuden piiri, #2)
Paikalla 39 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455