Kirkas tähti (Kuolemattomat #5) - Alyson Noël6

Kirja-arvio :: Kirkas tähti

Kirjoittanut Janski_

Okei ensin ajattelin, että kirja voisi olla hyvä, mutta tässä ei taåahtunut oikein mitään koko kirjan aikana. Se on aika huono asia kirjan kannalta. Aikaisemmatkin osat ovat olleet aika samanlaisia mutta olen ne silti lukenut, kuitenkin luen seuraavankin osan olkoon se sitten kuinka huono tahansa, jos tämä Damenin ja Everin juttu selviäisi ja kaikki eläisivät onnellisena elämändä loppuun asti...

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Kirkas tähti

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.

Paras ystäväsi tuntee kaikki salaisuutesi ja heikkoutesi - mitä tapahtuisi, jos hänestä tulisikin pahin vihollisesi?

Everin paras ystävä, kuolemattomaksi tullut Haven, ei anna Everille anteeksi poikaystävänsä kuolemaa. Hän janoaa kostoa ja aikoo Everin lisäksi tuhota myös Damenin ja Juden. Aseenaan hän käyttää Damenin menneisyydestä urkkimaansa pimeää salaisuutta. Everin on selätettävä epäilyksensä ja löydettävä piilossakin olleet voimansa voidakseen pelastaa rakkautensa, mutta ennen kaikkea oman, Damenin ja Juden hengen. Voiko jo vuosisatoja kestänyt rakkaus voittaa uudet esteet?

Amerikkalaisen Alyson Noëlin menestyssarjasta on aiemmin suomennettu Punaiset tulppaanit, Sininen kuu, Varjojen maa ja Musta liekki. Kirjoja on julkaistu jo 35 maassa, ja sarjan elokuvaoikeudet on myyty Summit Entertainment –filmiyhtiölle, joka on myös Twilightin tuottaja.