Kirja-arvio: 5. aalto

Kirjoittanut Urelen - 4.0

Wau. Lainasin kirjan kirjastosta alunperin pelonsekaisella odotuksella, joudunko jättämään taas yhden kirjan kesken tylsän juonen tai huonon kerronnan takia (tätä olen joutunut tekemään viime aikoina paljon). Nyt kirjan lukeneena täytyy sanoa, että olisin tehnyt elämäni virheen, jos olisin sen kirjastoon jättänyt. Tunnelma pysyy koko tarinan jännittävänä. Yanceyn ajatus aaltomaisesta hyökkäystavasta on kiinnostava, hahmot todentuntuisia ja uskottavia, ja kun itse viidennen aallon "koostumus" selviää, jäin itse ainakin tuijottamaan kirjan sivua hämmentyneen vaikuttuneena. Lukija on, tai ainakin itse olin, suurimman osan ajasta yhtä pyörällä päästään kuin päähenkilötkin. Suosittelen tätä kaikille scifistä ja fantasiasta kiinnostuneille. Itse aion ehdottomasti lukea myös seuraavan osan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: 5. aalto

Rick Yancey Julkaistu: syyskuu 2, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Ulla Selkälä. Kannen kuvamateriaali: Stephen Mulcahey / Arcangel Images. Sidottu, kansipaperi. 2. painos 2016, elokuvakansi.

”Totuus on, että heti kun ne löysivät meidät, pelimme oli pelattu.”

1. AALTO: Sähköt katkeavat.
2. AALTO: Onnekkaat pakenevat.
3. AALTO: Vain epäonnisimmat jäävät henkiin.
4. AALTO: Ainoa tapa selviytyä on pysyä yksin.
5. AALTO: Se alkaa nyt.

Cassie on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ansassa (Kevätuhrit, #2)Time Riders (Time Riders, #1)Time Riders: Saalistajan aika (Time Riders, #2)Viimeinen tähti (5. aalto, #3)Routasisarukset (Routasisarukset, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 29 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452