Kirja-arvio: Kärpästyttö

Kirjoittanut Celestine - 3.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kirjasta oli aika isot odotukset (osittain aiempien arvostuluiden perusteella), mutta kirja itsessään oli hienoinen pettymys. Kirja tuntui lähtevän hitaasti liikkeelle, mutta lady Tamarindin kohtaamisessa alkoi tuntua lupaavalta. Mutta kun Musca ja Clent saapuivat Mandelioniin, kirja muuttui taas tylsäksi. Vasta kun Teerin ruumis löytyi, kiinnostuin kunnolla. Ja lopultahan kirja olikin ihan mukava luettava, joskaan ei mikään suosikki. Plus että rakastin Clentiä :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kärpästyttö

Frances Hardinge Julkaistu: lokakuu 12, 2006
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Pirkko Biström. Sidottu.

Branford Boase Award 2006, School Library Journal Best Book Award 2006. Guardian-lastenkirjallisuuspalkinnon ehdokas 2006.

Isänsä kuoleman jälkeen orvoksi jäänyt Musca Mye pakenee kotikylästään Corpista, jonka ulkopuolella hän ei ole koskaan käynyt. Paluu entiseen käy hetkessä mahdottomaksi: kylän mylly roihuaa ilmiliekeissä, ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rautakuningas (Rauta-saaga, #1)Stravaganza: Laivojen kaupunki (Stravaganza, #5)Pimeys laskeutuu (Selviytyjät, #3)Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)
Paikalla 3 jäsentä ja 57 vierailijaa
Pisania, Lyyskis, Ruska
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376