Kirja-arvio: Time Riders

Kirjoittanut Matti Karjalainen - 4.0

Sal, Liam ja Maddy pestataan hetkeä ennen kuolemaansa salaperäisen järjestön jäseniksi. Kolmikon tehtävänä on pelastaa maapallo tai oikeammin turvata planeettamme menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus, joita aikamatkailijat voivat muokata ja saada historiankirjoituksen vääristymään pahemman kerran. Apunaan heillä on puoli-inhimillinen "liharobotti" Bob. Alex Scarrowin "Time Riders" (Buster Nordic, 2013) on uuden nuorten/nuorten aikuisten tieteissarjan avausosa, joka jaksaa viihdyttää yllättävän hyvin, etenkin jos lukija ei jää liiaksi pohtimaan epäloogisuuksia vaan heittäytyy toiminnantäyteisen juonen kuljetettavaksi. Suurin puute liittyy henkilöhahmoihin, jotka jäävät harmillisen etäisiksi ja ohuiksi. Onneksi sentään Liamin ja Bobin ystävyyssuhteeseen saadaan luotua hieman lämpöä. Puutteet unohtuvat kuitenkin siinä vaiheessa kun mustiin kumiasuihin pukeutuneet natsit hyökkäävät Valkoiseen taloon vaihtoehtoisessa vuodessa 1956, aseinaan tulevaisuudesta hankitut plasmakiväärit...
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Time Riders

Alex Scarrow Julkaistu: toukokuu 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, tieteisfantasia

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Tytti Träff. Sidottu.

Uuden 6-osaisen sarjan ensimmäinen osa. Sarjan ensimmäisen osan myynti on jo nyt noussut huimiin lukuihin.

Liam O'Connor, Maddy Carter ja Sal Vikram olisivat kuolleita, ellei herra Foster olisi pelastanut heitä viimeisellä hetkellä onnettomuudesta ja tehnyt heistä aikamatka-agenteja. Agenttien tehtävänä on estää muita ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

PoikkeustilaAurinkokunnan valloittajatLentävien lautasten arvoitus (Seikkailukirjasto, #35)Molemmin jaloinDinosaurusten aikaan (Megamorphs, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 48 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449