Kirja-arvio: Kuoleman ikuistama

Kirjoittanut Katjuska - 2.5

Olen pettynyt. Juoni kulki hyvään tahtiin, kirjasta löytyi myös pikkaisen tylsiä kohtia, mutta olen silti pettynyt. En oikein tiedä miksi petyin, mutta kirja ei vain vastannut odotuksiani, vaikka en osannut arvata murhaajaa. Petyin luultavasti siihen, että kirja ei eronnut paljoa edellisistä osista(vaikka sen juoni kulki hyvään tahtiin ja tylsiä kohtia oli vain vähäsen), eikä siinä tapahtunut mitään "uutta", lukuunottamatta Even Roarken suhteen edistymistä (toisaalta Robertsilla meni vähän yli seksikohtausten kanssa), joten kai pettymyksen tunteeni johtuu siitä, että kirja ei eronnut kovin paljoa edellisistä osista. Toivon, että seuraavan osan juonikuvio ei olisi niin samanlainen kuin edellisissä osissa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kuoleman ikuistama

J. D. Robb Julkaistu: tammikuu 27, 2006
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Satu Leveelahti. Kannen kuva: Photonica. Kansi: Vivid. Kannessa ja selässä teksti: Nora Roberts alias J. D. Robb. Sidottu.

Yksi New Yorkin kuuluisimpia huippumalleja on murhattu pikkutunneille jatkuneiden pirskeiden päätteeksi. Kaunis Pandora oli tottunut saamaan kaiken mitä halusi – myös toisen naisen miehen. Nyt Pandora on menettänyt kasvonsa, pöyristyttävän kirjaimellisesti.
... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maineikas kuollessaan (Eve Dallas, #2)Alaston kuolema (Eve Dallas, #1)Kuoleman riitit (Eve Dallas, #5)Kuoleman hurmio (Eve Dallas, #4)Kuoleman enkeli (Eve Dallas, #6)
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449