Kirja-arvio: Omenmean vallanhaltija

Kirjoittanut Iisukka - 4.0

Kirja alkoi hieman omituisesti, kun Nezin ja Ninirin vanhemmat kasvattivat heidät siemenistä ja kun he syntyivät omista nimikkopuistaan. Sitten tarina lähti kyllä aika mukavasti liikkeelle, mutta mielestäni tarina olisi saanut edetä hieman nopeammin. Muita maailmoja oli hieman liikaa, tarinaa oli hankala seurata kun samat tilanteet toistuivat ja suomentajan kieli oli liian lapsenomaista makuuni. Tarinan kirjoittajaa täytyy kehua hyvästä ideasta mutta toteutus olisi voinut olla parempikin. Kirja on kuitenkin hyvä vaikka monet asiat olivatkin niin epäuskottavia ett naurattaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Omenmean vallanhaltija

Siiri Enoranta Julkaistu: elokuu 19, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Sára Köteleki. Nidottu.

Finlandia Junior -palkintoehdokas 2009.

Nez ja Ninir ovat maailman parhaita ystäviä ja Omenmea on paras paikka seikkailuille. Sitä Nez vain ei tiennyt, että muitakin maailmoja on olemassa.

Kun Ninir loukkaantuu vakavasti, Nez päättää etsiä parannuskeinon. Hengenvaarallinen etsintäretki vie Nezin maailman ääriin ja pidemmällekin.

Omenmean ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Punaiset tulppaanit (Kuolemattomat, #1)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)Taistelun myrskyt (Throne of Glass, #5)Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 31 vierailijaa
Astorethein
Uusin jäsen: Sanna Korhonen
Jäseniä yhteensä: 8867