Kirja-arvio: Kaikennielevä keskiyö

Kirjoittanut Certtu - 3.5

Abarat vei minut mukanaan jo ensimmäisessä osassa.Toisessa osassa toivoin, ettei kirja loppuisi koskaan ja tämä kolmas sai minut jopa kyyneliin. Clive Barker on nero, ajatus pyörii päässäni jatkuvasti. Abarat on yksi ehdottomasti mielenkiintoisimmista fantasiamaailmoista. Kirjan hahmot ovat erilaisia ja mielikuvituksellisia ja kuvitus... Barkerin maalaukset ovat suuri osa kirjaa. Niiden ansiota Abarat tuntuu olevan enemmän kuin vain kirja. Kirja on ehkä raskas kantaa ja kiiltäväpintaiset sivut osaavat olla rasittavia valoisassa huoneessa, mutta tarina, jota ne sivut kantavat on henkeäsalpaava. Abarat yllättää, koukuttaa ja saa haluamaa lisää. Jään odottamaan kahta seuraavaa osaa innolla, jospa nekin vielä joskud valmistuisivat
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kaikennielevä keskiyö

Clive Barker Julkaistu: lokakuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Ulla Selkälä. Sidottu, kansipaperi.

”Tiedän, että monet teistä ovat odottaneet tätä Tuntia vuosia”, hän sanoi käyttäen sitä ääntä, joka kantoi kaikkialle, vaikka ei ollut keskustelun volyymia kovempi. ”Odotus on päättynyt. Huomenna ei ole aamunkoittoa. On vain keskiyö, kaikennielevä ja ikuinen.”

Niin alkaa jälleen uusi luku 16-vuotias Candy Quackenbushin tarinassa hänen matkatessaan Abaratissa, missä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Thorin vasara (Magnus Chase, #2)AnachéMuotimatkaaja Titanicin kannellaKahlittu (Yön talo, #7)Jäälaiva (Taika-akatemia, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Niko
Jäseniä yhteensä: 9740