Kirja-arvio: Time Riders

Kirjoittanut Heidi Kristina - 5.0

Time Riders ei ole rakkaustarina. Se on kirja luottamuksesta, ystävyydestä, hyvyydestä, pahuudesta, pelkojen kohtaamisesta ja toisenlaisen maailman näkemisestä, mutta ennen kaikkea se on vauhdikas kirja aikamatkustamisesta ja sen tuhonomaisista seurauksista niin ihmiskunnalle kuin yhdelle ihmiselle. Time Riders liikkuu eteenpäin nopeassa temmossa, minkä takia henkilöhahmot jäävät hieman etäisiksi ja heidän persoonallisuutensa osittain avaamatta - Scarrow tosin on onneksi avannut heidän taustojaan jonkin verran kirjan etenemisen tahtiin. Scarrow kirjoittaa sujuvasti ja ymmärrettävästi, eikä hän ole tyytynyt vain yhden henkilöhahmon pelkistävään "minä"-muotoon, vaan tarjoaa näkökulmia useammasta suunnasta. Tällaisessa kirjassa se toimii erinomaisen hyvin! Mitenkäs lukija muuten saisi tietoonsa Paul Kramerin suunnitelmat ja voisi ymmärtää hänen sekoamisensa, joka johtaa maailman tuhoavan ydinpommin räjäytykseen? Scarrow on sekoittanut aikamatkustukseen julmaa dystopiaa ja sitäkin raa'empaa kuvaa menneisyydestä. Eläväistä kerrontaa värittävät liharobotti Bobin suoraviivaiset töksäytykset, jotka pääsevät pilaamaan tunnelmallisetkin hetket.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Time Riders

Alex Scarrow Julkaistu: toukokuu 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, tieteisfantasia

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Tytti Träff. Sidottu.

Uuden 6-osaisen sarjan ensimmäinen osa. Sarjan ensimmäisen osan myynti on jo nyt noussut huimiin lukuihin.

Liam O'Connor, Maddy Carter ja Sal Vikram olisivat kuolleita, ellei herra Foster olisi pelastanut heitä viimeisellä hetkellä onnettomuudesta ja tehnyt heistä aikamatka-agenteja. Agenttien tehtävänä on estää muita ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

5. aalto (5. aalto, #1)Nälkäpeli (Nälkäpeli, #1)Pimenevä maa (Kävelevät koneet, #4)Avaruuksien vaara (Seikkailuromaaneja, #12)Avaruuspeli
Paikalla 1 jäsen ja 37 vierailijaa
Saxifraga
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449