Kirja-arvio: Tuli

Kirjoittanut Mai00 - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ehdottoman hyvä kirja! Odotin jo kunnon taistelua demoneita vastaan, kun kirjakin oli niin paksu, mutta kolmanteen osaan saan odottaa. Henkilöt ovat ihania ja omalaatuisia, kukin omanlaisensa. Kun olin saanut kirjan luettua, melkein odotin Linnean kävelevän minua vastaan koulun käytävällä. Sydameni hypähti, kun näin Anna-Karinin istumassa ruokalassa pari pöytää minun edessäni, mutta ei se hän ilmeisesti ollutkaan:). Vanessaankin luulin sattuneeni törmäämään, mutta nyt alan jo hahmottaa rajan maailman ja Engelsforsin Valittujen välillä. Kirja saa lukijan tuntemaan olevansa itse keskellä sen jännittäviä tapahtumia ja olevansa yksi Valituista. KIrjan loputtua et haluaisi päästää siitä vielä irti!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tuli

Mats Strandberg, Sara B. Elfgren Julkaistu: huhtikuu 16, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Riie Heikkilä. Kansi ja taitto: Samppa Ranta. Sidottu.

Engelsforsia piinaa poikkeuksellinen kuumuus. Valitut ovat odottaneet peloissaan demonien seuraavaa siirtoa, mutta tällä kertaa vaara uhkaa kaupunkia täysin uudelta taholta. Paha on palannut Engelsforsiin.

Valitut tulevat yhä läheisimmiksi toistensa kanssa ja joutuvat taas kerran huomaamaan, ettei edes magia pysty tuomaan helpotusta onnettomaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Paranormaali (Paranormaali, #1)Harakanloukku (Faunoidit, #3)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2)Pimeä sydän (Mystic City, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 55 vierailijaa
Rinja, rudi92, MARGO
Uusin jäsen: dobble
Jäseniä yhteensä: 8870