Kirja-arvio: Kristallisauva

Kirjoittanut Niksu - 3.0

Kolme tähteä enempää en voisi kuvitellakaan antavani tämän kirjasarjan kirjoille, koska ne ovat niin suurelta osin lainattuja Tolkien kopioita. Jokin niissä kuitenkin herättää alkukantaista mielihyvää, kenties hauskat, sanavalmiit hahmot kuten Regis ja Bruenor. Tämä ensimmäinen kirja on myös huomattavasti parempi kuin jotkut seuraavista osista, sillä tässä päähenkilö Drizzt Do´Urden ei ole sellainen sietämätön moraalisaarnaaja-supermies, kuin myöhemmin. Näitä kirjoja voi lukea siis viihteeksi samalla tavalla kuin seiskalehteä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kristallisauva

R. A. Salvatore Julkaistu: 1997
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms

Alkuteos ilmestynyt 1988. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Larry Elmore. 4. painos 2005. Nidottu.

Akar Kessel, heikkotahtoinen velhon oppipoika, käynnistää tapahtumasarjan, joka johtaa lumotun kristallisauvan löytämiseen. Se on vain liikkumaton kappale lasia... mutta voiko se silti tuottaa tuhon Kymmenelle Kaupungille?

Vai koituvatko barbaarit kaupunkien tuhoksi? Heidän raivokas hyökkäyksensä Kymmenen Kaupungin kyliin kääntyy heidän omaksi tappiokseen. Nuori ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ikikesä (Ikikesä, #2)Viimeisellä kynnyksellä (Ikikesä, #4)Kääpiöiden koti (Ikikesä, #1)Drizztin legenda -antologia: Kootut kertomuksetVartija (Maailmanjako, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: ArunaK
Jäseniä yhteensä: 8759