Viimeinen ihmissusi (Ihmissusi-trilogia #1) - Glen Duncan9

Kirja-arvio :: Viimeinen ihmissusi

Kirjoittanut Riley Charlotte

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Hyvä ja mielenkiintoinen kirja, mutta Duncanilla on viirannut päässä ja pahasti kun se antoi Jaken kuolla. Jake oli niin mahtava ja siisti hahmo ja se oli vielä just rakastunut. Ja PUM! Miks helkkaris se antoi Jaken kuolla? Tallula oli ihana kans ja se sopi niin hyvin Jaken kanssa yhteen. Ihmissudet oli kiinnostavia ja Jaken puhe oli niin hienoa ja välillä sai nauraa.Mutta potkua lisää kirjaan toi se että Ihmissudet eivät pystyneet enää lisääntyä, mutta ne keksivät vahingossa vasta-aineen. Jaken ja Tallulan yhteinen elämä oli niin lyhyt. Mutta kaikki kuolee jossain vaiheessa,ja se oli Jaken vaihe. Miksi oi miksi???

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Viimeinen ihmissusi

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Elina Koskelin. Sidottu.

Shirley Jackson -palkintoehdokas 2011.

Suurenmoinen, seksikäs, verta tihkuva ja aitoa vaaran tunnetta uhkuva romaani räjäyttää kauhugenren konventiot. Duncan on luonut ainutlaatuisen lumoavan ja majesteettisen teoksen.” – Nick Cave

Jake Marlowe elää hedonistista mutta tyhjää elämää Lontoossa, jonka varjoihin on helppo kadota, vaikka olisi ihmissusi. Kun lajin toiseksi viimeinen edustaja surmataan, Jake jää yksin ihmissudenmetsästäjien tähtäimeen.

Jake lähtee pakomatkalle mutta ei voi mitään luonnolleen. Vainoojat seuraavat hänen jälkeensä jättämää ruumisvirtaa, ja silmukka viimeisen ihmissuden ympärille kiristyy kiristymistään.

Arvostelut:

Viimeinen ihmissusi on kuin Bret Easton Ellisin kirjoittama uusi Dracula.” – The Guardian

Seksikäs, hauska, purevan älykäs teos. Duncan on taitavin kauhukirjailija sitten Bram Stokerin.” – The Times

Tämä väkivaltainen, seksikäs trilleri on aikuisten vastaveto Twilightille.” – Booklist

Viimeinen ihmissusi on kirja, josta kauhuharrastaja ei voi olla pitämättä." – Markku Soikkeli, Aamulehti