Kirja-arvio: Varjeltu rakastaja

Kirjoittanut Kaneli88 - 3.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tämän kirjan lukemiseen meni pisimpään tästä kirjasarjasta. Ei lempikirjani, mutta ei nyt mikään tolkuttoman huonokaan. Jossain vaiheessa saattoi tulla tunne, että "taas tätä samaa itsesäälissä pyörimistä missä monet päähenkilöt rypevät". Pidin kuitenkin hahmoista. John joka viime kirjassa hieman ärsytti, on alkanut kiinnostamaan uudella tavalla. Lash toi oman vivahteensa sarjaan. En tosin ole ihan varma, että kuinka paljon haluan hänen tekemisistään ja mietteistään lukea seuraavissa kirjoissa. Loppu oli hyvä mielestäni ja sopiva. Paynen isompaa tulemista odottelen täällä kieli pitkällä. Vaikuttaa lupaavalta. Rehv seuraavasta kirjasta en osaa vielä sanoa, että mitä odottaa, mutta siirrytään siihen seuraavaksi.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Varjeltu rakastaja

J. R. Ward Julkaistu: joulukuu 5, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Maria Sjövik. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Mustan tikarin veljeskunnan lojaali jäsen Phury on uhrautunut pitämään yllä veljeskunnan verilinjaa rotunsa suojelemiseksi. Phuryn velvollisuus on siittää poikia ja tyttäriä pitämään vampyyrirodun ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)
Paikalla 2 jäsentä ja 32 vierailijaa
Iivari, FreakyMike
Uusin jäsen: Suvi Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 8873