Kirja-arvio: Yön perintö

Kirjoittanut The Big Bad Wolf - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Mitä tästä nyt pitäisi ajatella. Tähtien jako ei koskaan ole ollut näin vaikeaa. Kiljuin, huusin, ärsyynnyin... Ja mielestäni kirja on hyvä. En osaa nimetä ainuttakaan puhtaasti loistavaa piirrettä, vaan mielessäni keskityn kritisoimaan kaikkea kansien väliltä. Ja edelleen, mielestäni tämä on hyvä kirja. Pidin Alliesta ekassa kirjassa. Nyt... Njaa ei. Väkisin oli sitä draamaa lisättävä, valehdeltava, melkein petettävä ja kolmiodraamailla. Kuinka vaikeaa on tehdä hyviä päätöksiä?????? Team Carter. Nyt muistan, mikä kolmiodraamoissa mättää. Kaikki lähinnä. C'mon, jos siihen poikkikseen voisi nyt PIKKUISEN luottaa. Carter ansaitsee kunnioitusta... Ja on helvetin hyvännäköinen. Aaaaaaaaaaaaaargh. Kuka on petturi, kuka on petturi... Rexy tietenkin. Mielikuvissani. Koska sitä ei koskaan missään kerrota. Jei upeeta. Eli siis "pakko" lukea seuraava osa. Periaatteesta voisikin jättää välistä... Voisin antaa tälle neljä tähteä. Voisin antaa tälle puolikkaan tähden. Ärsyttävyydestään huolimatta, olihan tämä oikeastikin viihdyttävä teos. Mikä tässä lienee tarkoitus ollut. Damn it. Ärsyttää. Hyvä kirja, en suosittele.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Yön perintö

C. J. Daugherty Julkaistu: maaliskuu 3, 2014
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: nuoret, mysteeri

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Kirsi Ohrankämmen. Sidottu.

Allien elämä sisäoppilaitoksessa käy vaaralliseksi. Suojellako perhettään vai luottaako uusiin ystäviin?

16-vuotias kapinallinen Allie on löytänyt Cimmerian sisäoppilaitoksesta toisen kotinsa. Koulu on tuonut hänen elämäänsä myös Carter Westin, unelmien poikaystävän.

Cimmeriassa toimii Yökouluksi kutsuttu salaseura. Se paljastuu vaikutusvaltaiseksi salaiseksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Musta kuin eebenpuu (Lumikki-trilogia, #3)Auringon pimeä puoliOntot (Viimeinen illuusio, #2)Punainen kuin veri (Lumikki-trilogia, #1)Yön valitut (Night School, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Tino Vehoniemi
Jäseniä yhteensä: 9367