Täytyy nostaa hattua J. R. Wardille, kun on kirjoittanut pääosaan homo pariskunnan. En ole törmännyt missään muussa fantasia romantiikka kirjallisuudessa tällaiseen, joka on suunnattu naisille (Huom! Kuumia kohtauksia). Qhuinn kampaileminen oman seksuaalisuuden suhteen oli uskottava. Muuten tuntuu edellisen kirjan myöstä, kirjailija saanut uutta ulottuvuutta kirjoihin, kun aikaisemmin toistanut sitä samaa kaava. Eli traumaattinen kova uros tapaa naaraan, naaras pitää merkitä omakseen, naaras pelastaa miehen itseltään, elettään onnellisesti yhdessä ikuisesti. Ei siinä pahaan ole, mutta hahmot eivät olleet kauhean moniulotteisia.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rakastaja – vihdoinkin

J. R. Ward Julkaistu: lokakuu 24, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

MUSTAN TIKARIN VELJESKUNTA

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Sukunsa ja aristokratian hylkäämä Qhuinn on vihdoin löytänyt paikkansa julmana taistelijana sodassa lessereitä vastaan. Myös hänen unelmansa perheestä saattaa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)Paljastettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #4)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455