Kirja-arvio: Matka alkaa

Kirjoittanut Rebecca - 3.5

Siit ku luin tän on jo kauan aikaa...mut muistan et tää oli hyvä kirja, vaikkakin alussa ja keskivaiheessa vähän tylsä. Loppupuolella vasta alko kiinnostaa ku alko jtn jännää ees tapahtumaan :3 Amy oli ihan hyvä hahmo ja Seuraaja, mut ne muut jäi sit vähän etäisiks ja silleen... Niin mitä siit keski/alkuvaiheest puhuin, niin oli tylsää ku se Vanhin selitti sille Seuraajalle vaa niit ohjeita aluksen hallintaan yms, eikä mitään sen kummallisempaa tapahtunu :/ Toisen osan oon nyt tästä lukenu, ja se oli jo paljon parempi ku eka, vaikka oli tääkin hyvä :) Suosittelen joskus lukemaan tän sarjan c:
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Matka alkaa

Beth Revis Julkaistu: tammikuu 2, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, nuoret
Avainsanat: avaruusmatkat

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Outi Järvinen. Sidottu.

Kaksi nuorta, kaksi maailmaa. Voivatko he luottaa toisiinsa – saati rakastua?

Avaruusalus Varjelus lähtee viemään tiedemiehistä ja asiantuntijoista koostuvaa retkikuntaa kohti tuntematonta. Tarkoituksena on asuttaa uusi planeetta kaukana galaksin toisella laidalla. Mukana ovat myös 300 vuodeksi syväjäädytetyt 17-vuotias Amy ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viillot (Viillot, #1)Time Riders: Tuomiopäivän koodi (Time Riders, #3)Missä on Paititin maa?Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Loppupeli (Endgame–trilogia, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 45 vierailijaa
Kuurankukka, Thialfi
Uusin jäsen: Irma Niemiaho
Jäseniä yhteensä: 8737