Kirja-arvio: Safiirinsini

Kirjoittanut Lady_ - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ihana kirja, ärsyttävä vesinokkaeläin! Rakastan tätä sarjaa, eikä tää osa jäänyt ekalle toiseksi! Aivan ihana toi Gideonin ja Gwenin suhde, välillä kyllä ärsytti koska Gideon oli idiootti, mutta välillä olin ihan että: Awwwwwww! Parhaita sarjoja maailmassa, mulle 3. paras! Ihana lukekaaa!!! Niille jotka ei tahdo tietää seuraavan kirjan yllätystä, ÄLKÄÄ LUKEKO JOS ETTE HALUA TIETÄÄ (kirjotan sen väärinpäin ettette lue vahingossa): !tammehnav teekio ninewG no luaP aj ycuL
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Safiirinsini

Kerstin Gier Julkaistu: heinäkuu 30, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Riitta Virkkunen. Sidottu.

RAKKAUTTA HALKI AIKOJEN

Menneisyyteen rakastuminen ei ehkä ole lainkaan hyvä ajatus. Sen huomaa 16-vuotias Gwendolyn, jonka elämä on ollut yhtä vuoristorataa sen jälkeen, kun hänestä tuli perheensä aikamatkaaja. Gwendolynillä ja Gideonilla on kuitenkin muita ongelmia, kuten vaikkapa maailman pelastaminen. Tai se, kuinka oppia tanssimaan menuettia. Kumpikaan ei ole aivan yksinkertaista!

Kaiken ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Poika nimeltä Joulu (Joulu, #1)Rottien kaupunki (Deltoran vyö, #3)Kylmä tähti (Viisi vartijaa, #2)Lumon päivät, sodan yöt (Abarat, #2)Angedelin prinsessa (Roistoakatemia, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 53 vierailijaa
Niahm, Nokka10, Pisania
Uusin jäsen: Teemu Sihvonen
Jäseniä yhteensä: 8844