Kirja-arvio: Loputtomasti

Kirjoittanut Lilli - 2.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tässä niin kuin edellisessäkin, odotin jotain yllättävää, jotain mielikuvituksellista, jotain räväyttävää mikä tekisi sarjasta muutakin kuin aivotonta teinihömppää, mutta ei.. Tämä sarja on puhdasta aivotonta teinihömppää! :P Lopussa toivo jo heräsi, kun ajattelin että joko Lend tai Evie menisi portista, tai että Rethin "ennustus" toteutuisi ja Evie olisi lopulta kuitenkin valinnut Rethin.. Mutta ei.. Pettymys! Mitään sanomaton sarja, mutta tulipahan luettua.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Loputtomasti

Kiersten White Julkaistu: maaliskuu 25, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Leena Perttula. Sidottu.

MENESTYSSARJAN PÄÄTÖSOSA

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta hänen yliluonnollinen menneisyytensä ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessa paranormaalien hallintovirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar puolestaan kiduttaa ihmisiä synkässä valtakunnassaan, ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kauhujen saari (David & Larissa, #3)Arthur Spiderwickin luonto-opas: Ihmeellinen maailma ympärillämmeVarjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Stravaganza: Tähtien kaupunki (Stravaganza, #2)Kohtauslammikko: Borneolainen tarina (W.S.O.Y:n koululaiskirjasto, #77)
Paikalla 54 vierailijaa
Uusin jäsen: Milana Nerg
Jäseniä yhteensä: 9005