Kirja-arvio: Riitasointu

Kirjoittanut Moonlight - 3.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Riitasointu oli todella hyvä jatko-osa edeltäjälleen ja koukutti ja vangitsi taas mukaansa. Mielestäni ensimmäinen osa hieman parempi mutta tämä hyvänä kakkosena. Noran jatkuva valitus ja mielialanvaihtelut ärsyttivät, mutta myös Patchin käytös ja kiinnostus Marcieen saivat suuttumaan. Juonenkäänteet olivat kekseliäitä ja kirjassa oli hyvin jännitystä. Tässä saatiin myös vastauksia moniin kysymyksiin. Aavistin alusta alkaen Rixonin olevan paha ja en kyllä tykännytkään erityisemmin henkilöstä muutenkaan. Kuitenkin tosi hyvä ja suosittelen lämpimästi!:)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Riitasointu

Becca Fitzpatrick Julkaistu: marraskuu 10, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Nora ja Patch saivat toisensa, mutta kestääkö heidän rakkautensa myös arjen paineiden keskellä? Vaikka Noran olisi pitänyt tietää, että suhde suojelusenkelinä toimivan nuorukaisen kanssa ei ole helpoimmasta päästä, tulevat seurustelun haasteet hänelle yllätyksenä. Patch ei lukeudu Noran suojelunhaluisen äidin suosikkeihin, ja kapulaa rattaisiin heittävät myös nuorukaista valvovat arkkienkelit. Nora ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ruska (Kuura-trilogia, #3)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Kajo (Kuura-trilogia, #2)Liekki (Liekki-trilogia, #1)Bree Tannerin lyhyt elämä
Paikalla 3 jäsentä ja 42 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455