Kirja-arvio: Demoninoita

Kirjoittanut Mai00 - 3.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Oli tämä ihan hyvä, vaikka huomattavsti parempi oli kirjan edeltäjä, Yönsiiven velhot. Saman tien, kun Edward Muir astui kuvaan uuden morsiamensa kanssa, tiesin kuka Demoninoita oikein oli. Vaikeammin se olisi ollut arvattavissa, jollei prologi olisi kuvaillut satumaisen kauniin Isobel Luopion polttoa roviolla. Sillä Morganan ilmestyessä, tämänkin kauneutta korostettin reippaasti. Toisaalta kun ajattelen, oli parempi aloittaa kirja noin murskaavalla jutulla, kuin jollain Devonin lumessatarpomisella (1.luku), sillä mielenkiintoinen alku on kuitenkin tärkeä osa kirjaa. Jos alku on tylsä, ei lukija välttämättä jaksa edetä pidemmälle. Lukiessa ei haitannut, vaikka koko ajan tiesikin pääpaholaisen, sillä juoni eteni. Ajan Portaat ja niihin liittyvät jutut olivat kiinnostava lisä. Demoninoidan miehiin liittyvät voimat, Roxanne ja Cecilyn mummi olivat ihania! Lisäksi hauskaa oli, että Devon tapasi aivan oman aikansa itselleen läheisten ihmisten kaksoisolennot menneisyydessä. Suosittelen!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demoninoita

Geoffrey Huntington Julkaistu: lokakuu 2004
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Ilkka Äärelä. Sidottu.

Kauan sitten noita Isobel oli Euroopan pelätyin nainen. Hänet poltettiin roviolla, mutta hän vannoi vielä palaavansa valloittamaan maailman. Nyt hän on palannut.

Ainoa, joka voi estää häntä, on 14-vuotias Devon March, Yönsiiven velhoista viimeinen. Devon joutuu keräämään kaikki voimansa taistellakseen Isobelia ja tämän demoniarmeijaa vastaan.

Samalla kun Devonin voimat kasvavat ja hän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

VerenvahtiRintsikoita ja luudanvarsia (Rachel, #1)Kolmas sisar (Royaumen aikakirjat, #1)Kemuja ja kuplivaa (Rachel, #4)Jään valtakunta (Noitien taistelu, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
Tea-Marisa Kinnunen
Uusin jäsen: Tea-Marisa Kinnunen
Jäseniä yhteensä: 9564