Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Rakkaus on sairaus. Mielenkiintoista... Lena on tavallinen nuori ulkonäköpaineiden kera. Lenan paras ystävä Hana on tietysti täydellisen näköinen ja kaikki on niin ihanaa. Sitten Lena ja Hana tapaavat Alexin, mystisen jätkän, joka oli Lenan arvioinnissa vaikka ei olisi saanut. Lenan ja Alexin rakkaus roihahtaa. Ja sitten paljastuukin asioita ja että yhteiskunta ei olekkaan niin täydellinen. Odotin kirjalta hiukan toista mutta ei tämä ollut kova pettymys. Välillä hiukan ärsytti mutta kyllä sen lukea jaksoi. Tarinan lähtökohta oli mielestäni ihan hyvä ja näin. Kyllä pitää tarttua toiseen osaan ja katsoa paraneeko sarja.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Delirium: Rakkaus on harhaa

Lauren Oliver Julkaistu: syyskuu 23, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Päällyksen kuva: Gustavo Marx. Alkuperäispäällyksen suunnittelu: Erin Fitzsimmons ja Hilary Zarycky. Sidottu, kansipaperi. 2. laitos: WSOY-pokkari, 2012. Nidottu.

Tulevaisuuden yhteiskunnassa yksilön valinnat koulutuksesta harrastuksiin ovat tiukasti kontrolloituja, energia säädeltyä ja rakkaus, amor deliria nervosa, julistettu pandemiaan rinnastettavaksi vakavaksi sairaudeksi. Vaikutusten eliminoimiseksi on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rajalla (Tarkoitettu-trilogia, #2)Hiekkasotilaat (Routasisarukset, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Ihon alaisetNälkäpeli 1–3
Paikalla 2 jäsentä ja 44 vierailijaa
Salka, Wanda
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373