Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Selene - 3.0

Itseeni ei jostain kumman syystä oikein iske tuollaiset seksikkäät ja salaperäiset adonis-nuorukaiset, joita varsinkin nuorille suunnatut fantasiakirjat ovat täynnä. Kaikkiin muihin näköjään iskee... Ehkä minussa on sitten joku valmistusvirhe, enpä tiedä... Ja joidenkin mielestä on kenties romanttista, jos jätkä on mustasukkainen ja omistushaluinen ja ui iholle, minusta se on lähinnä epämiellyttävää. No, vaikkei se Patch kauheasti viehätäkään eikä Norakaan mikään nerokas hahmo ole, niin Langennut enkeli on silti hyvä kirja. Juoni on kiinnostava ja tämän jaksaa helposti lukea loppuun. Tykkäsin, ja vaikka "romanssi" onkin se pääidea niin kirjassa on myös muuta. Hyvä niin, sillä en mikään romantiikan ylin ystävä ole.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Selviytyjät (Intertwined, #2)Kajo (Kuura-trilogia, #2)Epäilys (Houkutus, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 29 vierailijaa
Rinja
Uusin jäsen: Mikko Toivanen
Jäseniä yhteensä: 9328