Kirja-arvio: Safiirinsini

Kirjoittanut Zey - 4.0

Muistan miten viime vuonna kirjan ilmestyessä luin sen heti - ja petyin miten vähän tapahtumia siinä oli. Nyt tällä kertaa hieman viisaampana luin Safiirinsinen suoraan Rubiininpunan jälkeen, eikä tapahtumien vähäisyyttä huomannut. Suoraan sanottuna koko kirjan vaihtumista ei huomannut, eli voin liittyä niihin, jotka toivovat näiden kirjojen olevan samoissa kansissa. Nyt toivon että Smaragdinvihreässä on tsempattu ja siitä huomaa sen olevan myös itsenäinen kirja. Juonellisesti kirja oli siis vähän liian löyhä, olisin toivonut enemmän juonenkäänteitä. Kuitenkaan missään vaiheessa en tylsistynyt kirjan parissa, päin vastoin se piti kevyellä hömpällään minut otteessaan. Kirjaa ei voi sanoa erittäin taitavasti rakennetuksi, mutta sen korjasi kirjan tyyli, joka nostatti hymyn huulille. Kirjassa tutustutaan hahmoihin lisää, avataan hieman ensimmäisen osan tapahtumia ja luodaan lukijalle uusia kysymysmerkkejä. Voin vain toivoa että kirjailija panostaa viimeisessä osassa kaikkien avoimien asioiden selittämiseen. Suosittelen, varsinkin jos lukee heti ensimmäisen osan perään.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Safiirinsini

Kerstin Gier Julkaistu: heinäkuu 30, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Riitta Virkkunen. Sidottu.

RAKKAUTTA HALKI AIKOJEN

Menneisyyteen rakastuminen ei ehkä ole lainkaan hyvä ajatus. Sen huomaa 16-vuotias Gwendolyn, jonka elämä on ollut yhtä vuoristorataa sen jälkeen, kun hänestä tuli perheensä aikamatkaaja. Gwendolynillä ja Gideonilla on kuitenkin muita ongelmia, kuten vaikkapa maailman pelastaminen. Tai se, kuinka oppia tanssimaan menuettia. Kumpikaan ei ole aivan yksinkertaista!

Kaiken ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Salaisuus varjossa (Varjo, #1)Portaat halki aikojen (Nuorten sarja, #12)Tamin tulikoe (Lohikäärmeratsastaja, #2)Ikitalvi (Lumen ja jään maa, #4)
Paikalla 50 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558