Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut LittleJane - 3.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Olettaisi että olisin ihan innoissani Patchin hahmosta, mutta ei. Patch oli ärsyttävän näsäviisas josta ei ollut mitään hyötyä kellekkään. Ja miksi rakkaus syntyi yhtäkkiä. Niin rasittavaa. Tykkäsin kirjasta. En tiedä miksi!? Noralla ei ole kovinkaan paljoa järkeä päässä jos rakastutaan ihmiseen joka haluaa tappaa sut... Ihme Bella-syndrooma. Juoksisin, ihan h******n kovaa pois tilanteesta. Ja sitten Patch ei haluakkaan tappaa ja joku oma sukulainen on sittenkin sekopää joka pelottelee sua ja hyvin murhanhimoinen. Tosi kypsää.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Illallinen vampyyrin kanssaVainuttu (Susiraja, #4)Väristys (Väristys, #1)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Myrskylä (Myrsky, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 53 vierailijaa
Fievre, Darkki
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319