Kirja-arvio: Susikuningatar

Kirjoittanut Reta Anna Maria - 4.5

Kirjasarja kasvaa päähenkilön mukana. Susikuningatar on Kerjäläisprinsessaa huomattavasti kypsempi kirja, josta myös kypsempi lukija nauttii erittäin paljon. Kirja ottaa tarinaan mielestäni rauhallinen, mutta määrätietoisen otteen. Aikaa on perehtyä Umbrovian menneisyyteen ja ihmissusien olemukseen sotimisen keskellä. Tässä kirjassa on paljon raakuutta, joka tuntui jopa raaemmalta mitä oikeati oli, kun otetaan huomioon, minkä ikäisillä esim. Kerjäläisprinsessa on vielä suunnattu, mutta yhtä lailla vaikuttavia kohtauksia, joiden aikana ei voinut muuta kuin olla ylpeä Gigin ja hänen kumppaniensa puolesta. Pidin siitä, kuinka Gigi on kykenevä vaikeisiin päätöksiin. Jää harmittamaan, että Gigin ja Henryn tarina loppuu tähän. Sen verran kysymyksiä kuitenkin jäi auki, että olisi mukava lukea samaan maailmaan sijoittuvia muita kirjoja.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Susikuningatar

Magdalena Hai Julkaistu: syyskuu 5, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, vaihtoehtohistoriasteampunk, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, kotimainen

Kansi: Sára Köteleki. Sidottu.

Kiitetyn steampunk-trilogian jännittävä päätösosa

Umbrovian prinsessa Gigi on valmistautunut Susikuningattaren tehtävään opiskelemalla kolme vuotta taistelutaitoja Pariisissa. Kun Umbroviasta kantautuu yhä huolestuttavampia tietoja vallananastaja Andros Luopion mielivallasta, on Gigin ja hänen uskollisten ystäviensä Henryn ja ihmissusi Mussovitsin pakko lähteä vaaralliselle matkalle kohti viimeistä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäätynyt sydänHyinen hauta (Lumen ja jään maa, #3)Harry Potter ja Azkabanin vanki (Harry Potter, #3)TulisydänTaikamajakat (Tuikkulahden tarinat, #1)
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376