Muumilaakso juhlii (Muumien suuri juhlakirja #1) - Tove Jansson10

Kirja-arvio :: Muumilaakso juhlii

Kirjoittanut Nylkky

Kokoelma jossa on vaikeasti löydettävä ensimmäinen muumi kirja. Koko kirja oli muumi-fanille pelkkää nautintoa :D Sarjakuvat ja Kuinkas sitten kävikään teki kirjasta ainutlaatuisen. Toista osaa odotellessa :D

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Muumilaakso juhlii

Graafinen suunnittelu: Jukka Aalto. Sidottu.

Sisältö:

  • Muumipeikko ja tuhotulva
  • Muumipapan urotyöt
  • Muumipeikko ja pyrstötähti
  • Kuinkas sitten kävikään
  • sarjakuvat: Talonrakennus  ja  Aloitamme uuden elämän

Muumilaaksossa on juhlan aika!

Kata siis pöytään kahvikupit ja kakku, vieritä esiin tynnyrillinen punaista mehua (sitä josta syntyy pirahdus), työnnä paikalle kärryllinen pannukakkuja - ja virittäydy tunnelmaan.

Vuonna 2014 tulee kuluneeksi sata vuotta Tove Janssonin syntymästä. Sen kunniaksi ilmestyy kolmiosainen juhlakirja, johon on koottu Janssonin keskeistä Muumilaakson asukkaista kertovaa tuotantoa. Muumilaakso juhlii sisältää kolme muumikirjaa ja upean kuvakertomuksen Kuinkas sitten kävikään. Lisäksi mukana on jakso hauskoja muumisarjakuvia. Kirjassa Muumipeikko ja tuhotulva Muumipeikko ja hänen äitinsä etsivät kadonnutta Muumipappaa. Lopulta he kaikki päätyvät asumaan pieneen laaksoon – kauneimpaan koskaan näkemäänsä paikkaan. Muumipapan urotyöt kertoo ajasta, jolloin Muumipeikon, Nuuskamuikkusen ja Nipsun isät elivät myrskyisää nuoruuttaan. Isien pojat puolestaan kokevat huimia seikkailuja kirjassa Muumipeikko ja pyrstötähti. Luvassa siis on Muumi-fanien juhlaa oikein käpälä kaupalla! Tarinat ja kuvitus ovat aitoa Tove Janssonia, graafinen suunnittelu Jukka Aallon. Kirjat julkaistaan kluuttikantisena juhlalaitoksena.