Kirja-arvio: Smaragdinvihreä

Kirjoittanut Lady_ - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tää kirja oli yhtä ihana kun ne edellisetkin! Eniten mua kyllä harmitti tässä kirjassa se, että tää loppu. Sillon kun hyvä sarja/kirja loppuu tuntuu kun luopuis hyvästä ystävästä tai vaikka pikkuveljestä. Kirja oli tosi hyvä, vaikka olikin ihan ilmiselvää, että Lucy ja Paul oli Gwenin vanhemmat. Tää kuolemattomuus juttu, ttä Gwenin piti kuolla (lopullisesti) ennekuin Kreivistä tulis taas kuolematon jäi vähän epäselväksi. Sillä Gideonstahan tuli kuolematon, vaikka Gwen ei kuolltkaan... Oli kyllä ihana... Lopussa mulle tuli paha mieli, kun en oikein pystynyt kuvittelemaan lucya ja Paulia Gwenin vanhemmiksi ja sitten ne oli vielä saamassa toisen lapsen. Mä vaan mietin, etää mä en haluais ainakaanettä mun puoli tuntemattomat vanhemmat hankkis toisen lapsen, joka veis musta sen vähänkin huomion pois. Siis Gwenhän oli jotain 16? ja ne vanhemmat on suunnilleen samanlaiset niin ei siitä varmaan mitään kauheen holhoovia otteita irtoa, pikemmin niistä tulis ystäviä... Tosi kivaa miettiä tollasia yökaudet sen kirjan jälkeen... <3 Rakastan <3
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Smaragdinvihreä

Kerstin Gier Julkaistu: elokuu 8, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Ilona Nykyri. Sidottu.

Aikakaudesta toiseen seikkaillut Gwendolyn on aivan maassa. Oliko Gideonin rakkaudentunnustus lainkaan todellinen?

Särkynyttä sydäntä ei ole kuitenkaan aikaa jäädä parantelemaan, sillä sukunsa aikamatkaajageeniä kantavalla Gwenillä on pian aivan uusia huolia. Hänen pitäisi toteuttaa tehtävänsä aikamatkaajana, kun vain tietäisi mikä se on… Saint-Germainin kreivin menneisyydessä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hetki lyö hiirelle (Hermux Tantamoqin seikkailuja, #1)Noidan veli (Chrestomancin maailmat, #1)Kiven voima (Revontulitalli, #4)Loukkupoika (Loukkupoika, #1)Herääminen (Idhunin kronikat, #2)
Paikalla 36 vierailijaa
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327