Kirja-arvio: Merkitty

Kirjoittanut Lady_ - 5.0

Ihana kirja!! Jäin heti koukkuun tähän sarjan ensimmäiseen osaan, enkä voinutlopettaa lukemista yölläkään! Koko sarja on aivan mahtava ja Zoey on paras! Zoey on aivan mahtava hahmo! Ja se, että sillä on kamala perhe ja ihana isoäiti, tekee tästä kirjasta vielä paremman! Zo on ainakin mulle sellanen symppis -hahmo. Erik oli aika mukava ja muuta tässä alussa... (Tykkäsin kuitenkin Starkista ja Heathista enemmän) Mua kyllä alkoi välillä tympiä se taydellinen poika juttu... Heath oli aivan IIIIHANAAAA! Se oli sellanen ihana herrasmies ja sulonen ja hauska ja ihana... Tälläsiä poikia pitäis olla oikeestikin olemassa, eikä vaan kirjan kansien välissä... RAKASTAN! Damien oli ehkä mun suosikki Zoeyn kavereista. Jotenki se oli mahtavaa että tähän kirjaan oli otettu tällänenkin hahmo, joka on ihana ja sulonen ja huolehtiva ja sillä on ihana tapa sanoa "meidän Zoey"!!!! Stevie Rae oli ihanan iloinen ja paljon parempi valinta bestikseks kun joku Afrodite... Kaksoset oli sellanen mukava lisä, joka piristää päivää :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Merkitty

P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: huhtikuu 15, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Annika Eräpuro. Kannen suunnittelu: Cara E. Petrus. Kannen valokuvat: Getty Images. Sidottu.

Oletko merkitty? Astu Yön talon viettelevään maailmaan...

Kun 16-vuotias Zoey tulee merkityksi, hänen on jätettävä tavallinen elämänsä ja muutettava Yön taloon, vampyyrien sisäoppilaitokseen. Siellä tulokkaat käyvät läpi muutoksen, ja niistä, jotka selviävät hengissä, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Isadella: Sydän kylmänä (Isadella, #1)Selviytyjät (Intertwined, #2)Kahlittu (Yön talo, #7)Lumottu (Yön talo, #6)Vainottu (Yön talo, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 34 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: sare
Jäseniä yhteensä: 8800