Pimeyden hetki (Soturikissat #6) - Erin Hunter7

Kirja-arvio :: Pimeyden hetki

Kirjoittanut Lilli Pii

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Varoitus!: Sisältää tosi pajon juonipaljastuksia!!!!!!!! Paras kohtaus oli kun Tulitähti sai yhdeksän henkeä. Kakkoseksi tuli se kohta jolloin se menetti yhden niistä. Muistoissa: Kiviturkki, Valkomyrsky, Tiikeritähti ja Ruoska. Tiesittekö että Tulitähti ja Tiikeritähti kohtaavat vielä? Kyllä vain!!! Kirjassa Viimeinen toivo. Se on viimeisen sarjan (tähtien merkin) viimeinen kirja. Tulitähti tappaa Tiikeritähden haamun ja kuolee vammoihinsa. Siis vielä Pimeyden hetkestä: Tosi hyvä, mutta ykkönen on silti paras.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Pimeyden hetki

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille, kun Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän hirvittävään vaaraan. Jotta Tulisydän voisi pelastaa ystävänsä, hänen täytyy ymmärtää Tähtiklaanin pelottava ennustus:

”Neljästä tulee kaksi.
Leijona ja tiikeri kohtaavat taistelussa,
ja metsä hukkuu veren valtaan.”

On enteiden täyttymisen ja sankaruuden aika...

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty jo 20 kielelle. Pimeyden hetki on sarjan kuudes osa.

”Kirjailija on luonut kiehtovan ja monitahoisen maailman, jossa on rikas tarusto ja miellyttävä nuori sankari.” – School Library Journal

”Täynnä jännitystä.” – Booklist, review journal of the American Library Association

”Toiminnantäyteinen seikkailu. Miellyttää vastustamattomasti jokaista, joka on joskus ihmetellyt, mitä mahtavia unelmia perhekissan mielessä mahtaakaan kummitella.” – Publisher’s Weekly