Kirja-arvio: Kosketus

Kirjoittanut tintti89 - 4.0

Kirjan alku ja keskivaihe olivat lähes täydellisiä, mutta sen loppu oli täydellinen pettymys. Se tuntui erittäin hätäisesti kirjoitetulta. Juoni oli erilainen ja mielenkiintoinen, eikä kirjan lukeminen tuntunut missään vaiheessa pakkopullalta. Kerronta oli Kingin tapaan sujuvaa ja nopealukuista. Kirjan päähenkilö Johnny oli saatu kirjoitettua kirjaan erittäin todenmukaisesti. Varsinkin hänen tunteensa oli kuvailtu hyvin. Myös Johnnyn isä oli saatu kuvattua ihanaksi symppikseksi. :) Kirja keskittyi ehkä hieman liikaa pelkästään Johnnyn elämään, mutta myös muille annettiin siellä täällä huomiota. Kirjan loppu pilasi sen aivan täydellisesti. En olisi toivonut Johnnylle aivan tällaista kohtaloa. Muuten kirja oli erittäin hyvä. Miinusta myös kirjan ajan ja paikan ja henkilöiden hyppelemisestä sen alussa. Olisin myös toivonut enemmän kuvailua, mitä kolmannessa maailmansodassa tulee tapahtumaan, antaahan takakansiteksti siitä sellaisen kuvan. Muuten erittäin suositeltava ja hyvä kirja.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kosketus

Stephen King Julkaistu: 1989
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, jännitys
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 1979. Suomentanut Heikki Karjalainen. Kannen kuva: Piotr Tomaszewski.

1. painos: Tammi, 1989. Sidottu, kansipaperi.
2. painos Tammi, 1994. Nidottu.

Toinen sija Locus-palkintoäänestyksessä (fantasiaromaanit) 1980.

Nuori opettaja Johnny Smith loukkaantuu auto-onnettomuudessa ja vajoaa syvään koomaan. Kun hän kaikkien ihmeeksi herää siitä neljän ja puolen vuoden kuluttua, hänessä ilmenee merkillinen kyky. Vain koskettamalla toista ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Minun rakastajani (Mustan tikarin veljeskunta, #8)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Väristyksiä haudan takaa (Harper Connelly, #3)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Tiia
Jäseniä yhteensä: 9324