Kirja-arvio: Kivinen kello

Kirjoittanut TheDarkMission - 3.0

Mietin pitkään, antaisinko kolme vai neljä tähteä. Päädyin kolmeen. Kirjan kerronto oli yllättävän puhdasta, mutta liiankin... rytmissä kulkevaa. Kaikki meni ohi liiankin soljuvasti. Mikään ei oikein jaksanut yllättää tai hätkäyttää, ja se on paha se. Mutta kirja tempasi nopeasti mukaansa, ja lukijanläheinen kerronta vei mukanaan. Lukeminen oli nautittavaa ja mukavaa. Kirja sisälsi hauskoja yksityiskohtia, kuten Auliksen kaksoisolento-pakkomielteen sekä vaikutteita James Bondista! Kirja yhdisti kolkon nykyajan ja jännittävän aikanytkähdyksen. Eikä Malla ole ainut joka sen kokee. Lisäksi Mallan yritys sopeutua vuoteen 2003 on kuvattu erittäin todenmukaisesti, siitä plussaa! Huolimatta kirjailijan suomalaisuudesta, tämä oli piristävä ja raikas, vaikkakin melko ennalta-arvattava. Nimet olivat ihania! Itse aion tutustua kirjailijan muihinkin teoksiin, ja suosittelen tätä kaikille - no, joita kiinnostaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kivinen kello

Marja Luukkonen Julkaistu: syyskuu 4, 2007
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: aikamatkustus, kotimainen

Sidottu.

Lasten Luku-Varkaus -palkintoehdokas 2008.

Retrohenkinen aikamatka seitsemänkymmentäluvulta nykyaikaan.

Eletään 1970-lukua. Kolmetoistavuotiaan Mallan perhe on muuttanut maalle omavaraistalouteen, mutta elämä ei suostukaan olemaan sellaista paratiisia kuin aluksi tuntui. Erään riidan päätteeksi Malla juoksee suin päin metsään. Hän harhailee aikansa, kunnes löytää takaisin kotimökkiin ja huomaa kummastuksekseen, että talo on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

MörkövahtiPikku Lallin tähtimaailmaPikku noitaluuta (Leija-sarja, #17)Satayksi dalmatiankoiraaVarjojen metsä (Taynikma, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 64 vierailijaa
LordStenhammar, Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Marjut Järvinen
Jäseniä yhteensä: 9326