Ihmissuden morsian (Ihmissusi-trilogia #2) - Glen Duncan8

Kirja-arvio :: Ihmissuden morsian

Kirjoittanut Riley Charlotte

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Oli kyllä hyvin onnistunut teos. Jakea oli vaan niin pirun ikävä. Cloquet oli tosi lempeä, ja jotenkin isällinen hahmo. Oli aika iso yllätys että Madeline oli myös ihmissusi ja hänestä löytyi paljon uusia puolia. Myös Walker oli mukava hahmo, mutta jotenkin tuntui kuitenkin että Walkeria ja Talullaa ei oltu tarkoitettu yhteen. Marco oli erittäin mielenkiintoinen hahmo ja jotenkin tuntuu että hän ja Talulla saattavat rakastua.. Kaikinpuolin hyvä kirja, ja odotan innolla trilogian viimeistä kirjaa.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Ihmissuden morsian

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Elina Koskelin. Sidottu.

Ihmissusi Talulla Demetrios suree rakastajansa Jake Marlowen väkivaltaista kuolemaa ja pakenee miehensä murhaajia Alaskan erämaahan. Hän on raskaana ja etsii henkensä edestä turvapaikkaa. Talulla löytää aarniometsästä aution metsästysmajan, jossa uskoo voivansa synnyttää lapsen rauhassa. Hän ei voisi olla enempää väärässä.

Ihmissuden metsästäjät löytävät hänet ja kaappaavat vastasyntyneen, mutta Talulla onnistuu pakenemaan täpärästi. Surun murtama ja hyökkäyksestä toipuva Talulla löytää pian elämälleen uuden tarkoituksen: selvittää vauvansa kohtalo ja kostaa organisaatiolle, joka tappoi hänen miehensä ja riisti häneltä lapsensa.