Jäätävä sarja. Onhan se mukava kuulla, että porukka pitää viehättävänä, kun harva mies on koskaan ihastunut Sookieen. Paitsi mitä, neljä kaveria? Neljä aika semi perus seksikästä komeaa urosta. Yhtä aikaa. Joo, Sookie on aika inhottu ja hyljeksitty ja niin friikki, ettei kenellekään kelpaa. Tää on ihan mahtava. Oikeasti. Kaikki kolmioneliöviisiö- ja lopulta kuusiodraamat vaan parantavat tätä. Makoisa kirja. Nauroin itselleni kolmetoista lisävuotta. Team Eric. Tule takaisin!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Verta sakeampaa

Charlaine Harris Julkaistu: heinäkuu 29, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhouse ei muuta kaipaisi kuin mukavaa, rauhallista elämää, mutta se jää aina vain kaukaisemmaksi haaveeksi. Louisianalaisen telepaattitarjoilijattaren elo on kaikkea muuta kuin seesteistä, etenkin kun lähipiiriin kuuluu vaarallisen vetäviä vampyyrejä, uuden laumanjohtajan valinnasta kamppailevia ihmissusia ja muita muodonmuuttajia, omaa perhettä myöten.

Pian koittaa ensimmäinen täysikuu ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Epäilys (Houkutus, #3)Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Uusikuu (Houkutus, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 20 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455