Todella hyvä kirja, tämä ja Kuoleman Varjelukset olivat mielestäni parhaita koko sarjasta. Englanniksi se oli kyllä parempi kuin suomeksi, ja jostain oudosta syystä suomenkielinen kirja on n. 200 sivua pidempi kuin alkuperäinen. En oiken ymmärrä, miten se on tapahtunut. Kansikuva on kyllä mielestäni aika epäselvä, mutta en suuremmin pidä yhdenkään suomenkielisen Harry Potter-kirjan kannesta. Dolores Pimento on kyllä inhottava ja erittäin hyvin kirjoitettu hahmo. Onneksi siitäkin päästiin sitten loppupeleissä eroon. :-P
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Harry Potter ja Feeniksin kilta

J. K. Rowling Julkaistu: maaliskuu 12, 2004
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: elokuva, mythopoeic-palkinto

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Jaana Kapari. Kannen kuvat: Mika Launis. Sidottu.

W. H. Smith People’s Choice Book Award 2003, Oppenheim Toy Portfolio 2004 Gold Medal, Mythopoeic-palkinto 2008 (lastenkirjat, koko sarja).

Kesän siihen mennessä kuumin päivä oli päättymäisillään...

Viisitoistavuotias Harry kohtaa ankeuttajat jo ennen kuin lukuvuosi Tylypahkassa alkaa. Koulussa hän joutuu uuden opettajan, Dolores Pimennon, silmätikuksi. Arpea ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tietäjän lapsuus (Chrestomancin maailmat, #2)Sydän taikamatollaYliluonnollisesti (Paranormaali, #2)Rubiininpuna (Rakkaus ei katso aikaa, #1)Taivaan tuli (Etsijät, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 77 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Aada
Jäseniä yhteensä: 8770