Kirja-arvio: Auringonlasku

Kirjoittanut Inactive - 3.0

Nyt kyllä hieman petyin. Olin odottanut viimeistä osaa 2.kaudesta innolla, mutta päätös olikin näin kämäinen. Mitään ei sinällään tapahtunut. Tilanne oli koko ajan päällä, mutta sekään ei ollut mitään isoa. Ajattelin takakansi tekstin perusteella, että nyt tapahtuisi se loppuhuipennus, mutta niin ei käynyt. (Tosin uskon, että sivumäärän rajallinen luku on syy pää tähän lyhkäiseen, tönkköön loppuun) Kaikenkaikkiaan hienoa Soturi-Kissojen jatkajaa, vaikkakin juoni sai pettymään. Kolmannen kauden alkamista odotellessa!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Auringonlasku

Erin Hunter Julkaistu: lokakuu 7, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin leiriin hyökänneet mäyrät ovat jättäneet jälkeensä suuren sekasorron, eikä klaanin varapäällikön Harmaaraidan kohtalosta ole vieläkään mitään tietoa. Jotta klaanissa säilyisi järjestys, Tulitähden on päätettävä pian, kenet hän nimittää uudeksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ensimmäinen taistelu (Soturikissat: Klaanien synty, #3)Myrskyn aika (Soturikissat: Klaanien synty, #2)Klaanien laki (Soturikissat: Klaanien kirjat, #2)Vaarallinen polku (Soturikissat, #5)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449