Kirja-arvio: Maanpaossa

Kirjoittanut Sparhawk - 3.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Hyvä jatko-osa Kotimaalle. Tämä #2 on vähän Road-movie-henkinen missä oman kansansa hylkäämä ja perheensä vainoama luopio joutuu pakenemaan paikasta paikkaan mikä lopulta johtaa ajatukseen ja pakenemiseen maanpinnalle. Muodostunut ystävyys Belwar Dissengulpiin oli koskettava ja kääpiökaupunkiosuus parhaasta päästä. Zombie-osuus meinas mennä overiksi enkä itsekään oikein noihin mielennylkijöihin innostunut. Hyvä kirja joka tapauksessa. Eniten ärsyttää tuo spoilaus-sivu kirjassa itsessään missä ote tulevasta. Jos ette tekään pidä moisesta, hypätkää suoraan lukuun 1.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Maanpaossa

R. A. Salvatore Julkaistu: 1995
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms

Alkuteos ilmestynyt 1990. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Jeff Easley. 2. painos 2001. Nidottu.

Uumenenalan käytävät, joiden synkkiä vaaroja maanpinnan asukas osaisi tuskin kuvitella, haastavat jokaisen, joka niissä vaeltaa. Drizzt Do'Urden ja hänen maaginen kissansa Guenhwyvar kuuluvat noihin vainottuihin. Paettuaan kotimaastaan Drizztin on nyt vallattava itselleen uusi koti tuosta valottomasta labyrintista. Samaan aikaan hänen on varottava takaa-ajajia, sillä mustien haltioiden tapoihin ei kuulu antaa anteeksi.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kumppanukset (Maailmanjako, #1)Metsästäjän yö (Kumppanusten kirja, #1)Ikikesä (Ikikesä, #2)Viimeisellä kynnyksellä (Ikikesä, #4)Rautakääpiön kosto (Kumppanusten kirja, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 49 vierailijaa
Astorethein, undertakerx, LordStenhammar
Uusin jäsen: Anton Niinikoski
Jäseniä yhteensä: 8757