Omenmean vallanhaltija - Siiri Enoranta10

Kirja-arvio :: Omenmean vallanhaltija

Kirjoittanut Meadow

Mielestäni kirja on ja on olllut aina ihana! Vaikka teksti saattaa olla hieman lapsenomaista, se on todella viihdyttävää ja vie lukijan hienosti Enorannan itsekeksimään mielikuvitus maailmaan. Eri maat missä Nez matkustaa ovat kaikki erilaisia ja kertovat pintaakin syvemmän tarinan. Kaiken kaikkiaan romaani on hieno kudos tarinasta, joka kertoo ystävyydestä, luottamuksesta ja onnesta.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Omenmean vallanhaltija

Kansi: Sára Köteleki. Nidottu.

Finlandia Junior -palkintoehdokas 2009.

Nez ja Ninir ovat maailman parhaita ystäviä ja Omenmea on paras paikka seikkailuille. Sitä Nez vain ei tiennyt, että muitakin maailmoja on olemassa.

Kun Ninir loukkaantuu vakavasti, Nez päättää etsiä parannuskeinon. Hengenvaarallinen etsintäretki vie Nezin maailman ääriin ja pidemmällekin.

Omenmean vallanhaltija on henkeäsalpaavan kiehtova satu ystävyydestä, sisukkuudesta ja vallasta. Monitasoinen ja valloittava kertomus niin nuorille kuin aikuisillekin.

Omenmean vallanhaltija on onnistunut varhaisnuorten fantasiaromaani, täynnä perinteisen sadunkerronnan lumoa. – Vesa Sisättö, Helsingin sanomat

Tuhti lukuromaani. – Terhi Rannela, Demi

Teos on teknisesti, kirjallisesti ja kerronnallisesti selkeä, rakenne pysyy eheänä ja lukija imautuu matkaamaan maailmasta toiseen Nezin ja tämän ratsun kyydissä.– Finlandia Junior -palkintolautakunta