Tätä olikin jo odotettu. Kirja oli sopivan pituinen, että luettavaa oli vaikka luinkin sen muutamassa päivässä. Tapahtumia oli sopivasti ja kirja oli oikeastaan aika täydellinen päätös Varjojen kaupungit - sarjalle. Claryn ja Jacen suhteesta olisin mielelläni lukenut enemmänkin. Emma oli kiva uusi hahmo, ainut asia mikä jäi auki oli se että Zachariah puhui jotain siitä, että hänen ja Emman välillä on joku yhteys, jota Zachariah ei saa vielä paljastaa Emmalle. Kyseinen asia taitaa jäädä mysteeriksi. Oli aika surullista että kun Sebastian oli kuolemassa taivaallinen tuli poltti hänestä kaiken pahan pois ja hänestä tuli Jonathan, joka vaikutti aivan eri ihmiseltä kuin hän aiemmin oli ollut. Oli surullista että se Jonathan kuoli. Oli myös kauheaa että Simonin muistot vietiin, mutta onneksi hän sai ainakin osan niistä takaisin. Joten näiden " ihmisten " tarina päättyi aika onnellisesti.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Taivaallisen tulen kaupunki

Cassandra Clare Julkaistu: joulukuu 5, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu.

Ylistetyn Varjojen kaupungit -sarjan kauan odotettu ja huikean jännittävä päätösosa

Clary ja hänen ystävänsä taistelevat pahinta koskaan kohtaamaansa vihollista vastaan: Claryn omaa veljeä. Sebastian kääntää varjonmetsästäjiä puolelleen, raastaen erilleen perheitä ja rakastavaisia.

Taistelu maailman kohtalosta vaatii varjonmetsästäjiltä kauhistuttavia uhrauksia.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuhkakaupunki (Varjojen kaupungit, #2)Kadotettujen sielujen kaupunki (Varjojen kaupungit, #5)Lasikaupunki (Varjojen kaupungit, #3)Varjojen kaupungit IV–VILangenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 48 vierailijaa
haplotus, Pisania
Uusin jäsen: Juho Saari
Jäseniä yhteensä: 8769