Soturi Matiaksen miekka (Redwallin taru #1) - Brian Jacques7

Kirja-arvio :: Soturi Matiaksen miekka

Kirjoittanut lolde

Kirja oli juoneltaan todella hyvä. Kirjaa kohtaan minulla ei ollut oikeastaan mitään ennakkokäsityksiä, olin vaan lukenut useita arvosteluja tästä kirjasta, joista suurin osa oli positiivisia ja päätin nyt itsekin sen lukaista. Olen todellakin positiivisesti yllättynyt kirjan juonen jännittävyydestä ja neroudesta. Kirja sisälsi todella paljon yllättävän raakojakin kuolemia ja kohtauksia, joita en myöskään osannut millään saralla odottaa. Kirja ei siis sovi ihan nuorimmille lukijoilleen, kuolemat ovat kuitenkin osittain kuvailtu tarkastikin.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Soturi Matiaksen miekka

Alkuteos ilmestynyt 1986. Suomentanut Mika Kivimäki. Kuvitus: Gary Chalk. Kannen piirrokset: Pete Lyon. Otavan fantasiaromaani. Sidottu.

Vapiskaa Redwallin asukkaat! Ruoska-Cluny on tulossa!

Redwallin hiiriluostari nauttii keskikesän rauhasta, kun verenhimoinen ja säälimätön sotapäällikkö rotta-Cluny saapuu Sammalkukkametsän seudulle. Cluny armeijoineen on päättänyt vallata luostarin keinoja kaihtamatta. Vain legendaarinen soturi Martinin miekka voi pelastaa hiiret ja metsän asukit, ja hiirinoviisi Matias päättää uhmata voittamatonta Clunya ...

Soturi Matiaksen miekka aloittaa 12-osaisen Redwall-romaanisarjan.