Kirja-arvio: Auringonlasku

Kirjoittanut Lonely Reader - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Enpä jaksa taaskaan tehdä kaikkiin erikseen niin viimeiseen sitten vain ja tähän sellainenkin etten tee kakista vain tästä koska on niin pitkä aika kun ne muut luin, enkä muista enää niin kunnolla ja ajatukset niistä ovat jo kadonneet. Ensin nämä pettymykset. 1.Kun Lehtilammelle sanottiin, että hänen polkunsa olisi erilainen, jota vain harvat parantajat ovat kulkeneet, luulin.. Kröhöm. Toivoin sen tarkoittavan, että hän olisi voinut olla varissulan kanssa ja saanut pentuja mutta ei... Tylsää. Ei se hänen polkunsa niin erilainen ollut. 2.Sitten, viimeinen osa, loppuhuipennus kenties?, Finale.. Ehei. satunnaisia pieniä kahakoita eikä suurta lopputaistelua. 3.jaa siinä ne.. ei kun ei. Loppu kesken. Rauha on saapunut. Vautsi vau. entä epilogi? jotain? mitä tahansa? ei.. Tulitähti pelastui, Vatukkakynsi ei petturi, pelastikin ja vastusti isäänsä. (Spoileri):D Sitten hyvät. 1.Loppu onnellisesti ja idea jatkui ilman katkeamisia tai virheitä 2.Erin teki joistain kohdista niin tunteelliset ja aidot, että alkoi itkeä hahmojen mukana vaikka ne olivat kissoja eivätkä edes aitoja. :´( 3.Sopu tuli. Ei tullut sellaisia: "Ei nyt nuo eivät kuulu yhteen vaan hän menee tuon kanssa ja tuo tuon. He eivät sovi ja et kyllä nyt lähde/kuole/mene minnekään."(Paitsi lehtilampi) Kaikin muin puolin aivan mahtava kirja/kirjasarja Oli aivan ihana ja suosittelen. Harmi ettei edelleenkään jatku tai tule epilogia loppuun. Etsijöiden vikaa osaa odotellen ja sitä missä ne kolme kisua seikkailee niin sitäkin kirjasarjaa. En muista mutta sotureita hekin. xD
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Auringonlasku

Erin Hunter Julkaistu: lokakuu 7, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin leiriin hyökänneet mäyrät ovat jättäneet jälkeensä suuren sekasorron, eikä klaanin varapäällikön Harmaaraidan kohtalosta ole vieläkään mitään tietoa. Jotta klaanissa säilyisi järjestys, Tulitähden on päätettävä pian, kenet hän nimittää uudeksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tähtiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #4)Aamunkoi (Soturikissat: Uusi profetia, #3)Kuunnousu (Soturikissat: Uusi profetia, #2)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)
Paikalla 3 jäsentä ja 53 vierailijaa
Fievre, Eija, Pisania
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552