Kirja-arvio: Cathyn kirja

Kirjoittanut rahanpesukarhu - 3.0

Olisin luultavasti pitänyt tästä kirjasta enemmän yläasteikäisenä. Siksi hieman yllätyin, kun selvisi, että päähenkilö on juuri täyttämässä 18-vuotta. Oletin Cathyn olevan paljon nuorempi. Todisteiden lisääminen kirjaan oli kiva juttu ja suosittelen lukemaan niitä siinä järjestyksessä, kun ne tarinassa putkahtelee esiin. Muutama todiste (sanomalehtileikkeet ja sukupuu) nimittäin oli syytä lukea vasta, kun kirjan oli lukenut loppuun, että niistä ymmärtää jotain. Niinkuin oletinkin niin osa noista todisteista on hävinnyt kirjastossa ajan kuluessa johonkin :( Se ei tietenkään ole kirjailijan vika. Pidin todella paljon siitä, että sukupuun arvoituksen sai ratkaista ihan itse sen sijaan, että olisi lukenut kuinka päähenkilö sen ratkaisee. Ihan viihdyttävä lukukokemus :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Cathyn kirja

Sean Stewart, Jordan Weisman Julkaistu: huhtikuu 9, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Sean Stewart, Jordan Weisman, Cathy Brigg: Cathyn kirja: Löytäjää pyydetään palauttamaan. Alkuteos ilmestynyt 2006. Kannen suunnittelu: Alicia Freile. Sisustan suunnittelu: Cathy Brigg. Toimitus: Andra Serlin. Suomentanut J. Pekka Mäkelä. Julkaistu irtokansissa, joihin kiinnitetyssä muovitaskussa erilaista oheisaineistoa.

Ennennäkemätön myyntimenestys kaikkialla maailmassa!

lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ylismaan Gregor (Alismaan tarinat, #1)Lumottu lelutehdas (Haavekaupunki, #2)Synkkä ennustus (Apollon, #2)Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Athenen merkki (Olympoksen sankarit, #3)
Paikalla 42 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376