Kirja-arvio: Kadotuksen peli

Kirjoittanut StaCa - 4.5

(Luin englanninkielisen alkuteoksen.) Kaikin puolin kiinnostava ja hirveän hyvin kasassa pysyvä kauhuromaani. Barkerin tyyliin ideat ovat ihan käsittämättömiä, eikä tabuja ole. Tässä on niin eläviä kuolleita, pedofiliaa kuin huumeitakin, ja verta, paljon verta. Jollain kumman keinolla kirja kuitenkin välttää pahimmat ylilyönnit, eikä aiheuta pahoinvointia. Siinä, missä Veren kirjojen novellit olivat melko epätasaisia ja huonoimmillaan jaarittelevia, The Damnation Gamen hitaammatkin kohdat pysyivät tarpeeksi liikkeellä. Kyllä, viihdyin. Ihastelin sitä, kuinka monta ajatusta voi tunkea yhteen kirjaan ja vielä saada paketin pysymään seurattavana.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kadotuksen peli

Clive Barker Julkaistu: 1992
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu

Alkuteos ilmestynyt 1985. Suomentanut Ulla Selkälä. Kansi: Jari Rasi. Nidottu.

World Fantasy -palkintoehdokas 1986.

Sattuma oli ohjannut uhkapeluri Martin Straussin elämää niin kauan kuin hän saattoi muistaa. Nyt vihdoin onni näytti siirtyneen hänen puolelleen. Hän pääsi vankilasta ehdonalaiseen miljonääri Joseph Whiteheadin henkivartijaksi. Whitehead oli itseasiassa uhkapeluri hänkin – hän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

SydäntorniAjattomat aaveetSielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Risteily
Paikalla 2 jäsentä ja 52 vierailijaa
Risto Ukkonen, LordStenhammar
Uusin jäsen: Risto Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 9375