Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kirja on mielestäni monella tapaa hyvä. Mutta koska olen lukenut Iltahämärän ennen tätä, arvostan Tuhkatassua todella paljon. Viimeistään tässä kirjassa tajuaa Tiikerikynnen olevan paha. Hän yritti tappaa Sinitähden mutta Tuhkatassu tulikin siihen ansaan. Tuhkatassun loukkaantuminen oli samalla kamalaa ja ihanaa jos tietää mitä siitä seurasi. TÄSSÄ KOHTAA TULEE JUONIPALJASTUKSIA KIRJASTA ILTAHÄMÄRÄ! Iltahämärässä Tuhkamarja (entinen Tuhkatassu) saa kuulla kuolevansa. Hän oli valinnut parantajan tien ja kun Lehtilampi karkasi hän kuoli kun mäyrät hyökkäsivät Myrskyklaaniin. Silloin Lehtilampi tuli takaisin. ILTAHÄMÄRÄN JUONIPALJASTUKSET LOPPUVAT TÄHÄN. Myös Harmaaraidan ja Hopeavirran tapailu oli mukava lisä. Kokonaisuudessan ihana kirja ja hyvää jatkoa Soturikissojen upealle tarinalle!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tuli ja jää

Erin Hunter Julkaistu: lokakuu 15, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Soturikissojen tarina jatkuu…

Nuoresta Tulitassusta on tullut urhea Myrskyklaanin soturi Tulisydän, mutta vaara vaanii edelleen metsässä – ja ehkä lähempänä kuin hän arvaakaan. Lehtikadon ajan saapuessa nälkä, vallanhimo ja salaiset liitot uhkaavat neljän klaanin välistä rauhaa. Samaan aikaan Tulisydämen paras ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Tähtiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #4)Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)Aamunkoi (Soturikissat: Uusi profetia, #3)Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 50 vierailijaa
Adolfina Romanov, Lyyskis
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559