Pimeyden hetki (Soturikissat #6) - Erin Hunter10

Kirja-arvio :: Pimeyden hetki

Kirjoittanut Soturikissat-fani03

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Taas aivan mahtava Soturikissat-kirja. Vaikka Tiikeritähden kuolema oli raaka, se oli ansaittu. Se että Tulitähti ei taistellutkaan Tiikeritähteä vastaan vei kirjasta liian ennalta-arvattavuuden pois. Siinä nyt noin lyhyesti kirjan päätapahtumat. Se jälkeen kun Veriklaani oli voitettu kirja jäi ehkä vähän odottamaan jotain. Ei se kummankaan näin hyvässä kirjassa ollenkaan haittaa. Se oli sarjalle hyvä päätösosa ja sen jälkeen halusi heti lukea lisää. Superhyvä kirja. Suosittelen kaikkia lukemaan!!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Pimeyden hetki

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille, kun Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän hirvittävään vaaraan. Jotta Tulisydän voisi pelastaa ystävänsä, hänen täytyy ymmärtää Tähtiklaanin pelottava ennustus:

”Neljästä tulee kaksi.
Leijona ja tiikeri kohtaavat taistelussa,
ja metsä hukkuu veren valtaan.”

On enteiden täyttymisen ja sankaruuden aika...

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty jo 20 kielelle. Pimeyden hetki on sarjan kuudes osa.

”Kirjailija on luonut kiehtovan ja monitahoisen maailman, jossa on rikas tarusto ja miellyttävä nuori sankari.” – School Library Journal

”Täynnä jännitystä.” – Booklist, review journal of the American Library Association

”Toiminnantäyteinen seikkailu. Miellyttää vastustamattomasti jokaista, joka on joskus ihmetellyt, mitä mahtavia unelmia perhekissan mielessä mahtaakaan kummitella.” – Publisher’s Weekly